2019/08/31

موزه کروی شکل سازمان ملل در کره جنوبی طراحی می شود

استودیوی سازمان ملل متحد موزه ای متشکل از کره های غوطه وری را در کره جنوبی طراحی کرده است. با نام موزه چالش ، توده ساختمان و رویکرد کلی سایت در تضاد با شرایط شهری قرار دارد تا فضاهای آرام و انعطاف پذیر در فضای باز ایجاد کند که تعامل جامعه را تشویق کند. این پیشنهاد برای ایجاد یک تجربه مشارکتی برای بازدید کنندگان که در آن نمایشگاه و معماری با طبیعت آمیخته شده است ، ارائه شده است.همانطور که تیم اعلام می کند ، موزه چالش با دو دقیقه پیاده روی اجباری از طریق مزرعه طراحی شده و رویکردی به موزه ارائه می دهد که تجربه ای ارگانیک و ارگانیک را برای بازدید کنندگان ایجاد می کند و به آنها امکان می دهد احساس ارتباط با زمین را داشته باشند. برنامه ساختمان در سه طبقه طبقه بندی شده است. در ورودی ساختمان ، بازدید کنندگان به سمت فضای معرفی شده و سپس به سمت طبقه های نمایشگاه هدایت می شوند. طبقه همکف روی برنامه های آموزشی و عمومی تمرکز دارد. این یک روش طراحی متخلخل ، با یک نما متخلخل است که با مزرعه در فضای باز متصل می شود. این نمایشگاه تا طبقه دوم با نمای باز در چشم انداز اطراف و با بدنه اصلی نمایشگاه واقع در طبقه سوم ادامه دارد. سرانجام ، تراس پشت بام دوباره بازدید کنندگان را به بیرون از خانه متصل می کند موزه از طریق دنباله ای از حوزه های غوطه وری دریایی و آسمانی ، خود را در بالا و پایین بازدید کننده آشکار می کند. این حوزه ها در سراسر موزه با یکدیگر همپوشانی دارند و به کاربران این امکان را می دهند تا آسمان های بالای سر خود و دریا را از طریق قصه گویی کشف کنند. این موزه مکانی منحصر به فرد را در اختیار افراد قرار می دهد تا درباره علایق و استعدادهای خودشان تأمل کنند. طراحان امیدوارند که این طرح بازدید کنندگان را ترغیب کند تصور کنند که چگونه می توانند در باغهای اطراف و جهان گسترده تر به عقب برگردند تا تأثیر مثبت معنی داری داشته باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرشیو ماهیانه
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this